Monday, October 8, 2007

iba na porovnanie




pozerala som fotky od zaciatku tehu a zostala som v soku(tie kila navyse pojdu tazko dolu)
ach jaaaaaaaaaaaaaaj...................

2 comments:

evas said...

Ten obrázok vo mne evokuje, že sa nachádzaš v bazáre, to tam čo máš tak veľa toho už je to ako u mňa v tej spálni. Po tomto zábere som sa pevne rozhodla, že sa do toho pustím.
Dúfam, že som ťa nevytočila chi chi chi /3x spisovne/
Čo sa týka toho schudnutia, neboj však nebudete mať z čoho žiť na materskej schudneš a budeš kojiť a kojiť a kojiť a malá ťa zje.
Sa teším, že som sa dostala do komentára, asi iba doobeda to funguje, ale musím toto internetové šialenstvo zastaviť, lebo to žeria veľmi čas a zahryzáva sa to do mozgu, fakt je to závislosť. Takže POZOR!
Utekám do práce, aby som si tam 4 hod. polebedila.
Nezabudni na čapičky a kávu! Pá Mam

Kika said...

Takze po prve: vobec som nevedela, ze mas na stranke nejake hlasovanie, takze som nemohla hlasovat za ziaden termin a po druhe: uz som to zistila a hlasovala som....samozrejme, ze za porod po termine...:-))))) No urcite budes mat okrem toho, ze si bola rozmaznavana najmladsia...hehe...aj tu vuhodu, ze si neuzijes tehotenstvo v plnej miere...len drz nohy pokope, krcok zas uzavri a rod tak okolo 16. novembra, nech slavite naraz...nervy, ja som ale hnusna....
No, co uz, som v robote a mentalne nemam co robit...hm, len nech si to sefka neprecita....bo ja som taka skvela, ze som si uz vsetko vybavila....
Misko ma anginu od stvrtka vecera, zacalo to horuckami, mali sme veselu noc, potom v piatok doobeda k doktorke, kde boli asi siedmi predo mnou, potom nakupit, lebo uz nebolo co varit ....podotykam, ze som stale bez auta....tlaciac moje 21kg dieta asi v 10kg kociku...potom domov, uspat malu chorobku a utekat na bus do roboty...v robote som bola asi 2 a pol hodiny (no kazda minuta stala za to...asi 20 prisli, co sa niekedey nepodari ani za tyzden), potom som isla strazit sefke maleho do deviatej vecer...Kto sa cuduje, ze som sa v piatok vecer zlozila a v sobotu mala zapalene hrdlo, tak je ignorant a blazon a necital posledne riadky:-)
Ale uz som fit, hehe, teda cca fit....vo stvrtok hram predstavenie, uz som urobila pokrok a vytiahla som si scenar uz vcera, no este stale som don ani nekuk...pa.